Kumpaa lapsettaa enemmän?

Olen täälläkin ihan julkisesti tunnustautunut olevani ajoittain melko lapsenmielinenkin. Nyt viime aikoina olen joutunut miettimään, kumpi mahtaa olla lapsellisempi: pian 6 vuotta täyttävä kissani, vai minä ?

Kyseinen kissa on aina ollut enemmän mukavuudenhaluinen ja laiska kuin impulsiivinen ja leikkisä. Viimeisen parin viikon aikana on tapahtunut joku kummallinen käänne, joka samalla (ajankohdista johtuen) hieman ärsyttää, mutta ainakin toistaiseksi enemmän huvittaa.

Tämä kolli on nimittäin keksinyt ja päättänyt, että äiti (siis minä) pitää saada liikkumaan ja leikkimään vähintään kolme kertaa päivässä, alkaen n. 6.30 ja päättyen klo 22-23. Ei siis kissalla niin sikeää unta olekaan aamuisin, etteikö heräisi heti minun jälkeeni ja vaatisi likimain samantien pihaan, jossa odottelee niin kauan, että älyän mennä ulos kepin kanssa heilumaan. Sama toistuu töistä tullessa ja myös juuri ennen nukkumaanmenoa ?

Ja niitä liikkeitä – ei niitä voi nauramatta seurata ? Kuvan ilme ja asento muistuttavat niitä pöhköimpiä hyvinkin

No, saahan mamma siinä hetken aikaa raikasta ulkoilmaa, joka on etenkin töistä tullessa ollut ihan ehdotonta, mutta ilmeisimmin samalla myös lihaskuntojumppaa! Ihmettelin nimittäin yhtenä aamuna, miksi pakara on kipeänä. Päivemmällä kipeytyi reisikin ja vähän sen jälkeen toinen takareisi. En meinannut enää kyykkyasentoonkaan päästä, niin paljon lihaksiin sattui! Kotiin tullessa (ja iltapäiväleikin alkaessa) tajusin, mistä jumit olivat tulleet – siitä ylilyhyen kepin kanssa leikkimisestä hyvinkin ?

Että näin täällä meillä!

Stella (256)