Minusta

Hei Sinä – tervetuloa Stellan blogiin!

Stellan matkassa –blogin tekstit kertovat minun, nelikymppisen perusnaisen elämästä ja sen pienistäsuurista tapahtumista niin sanoin kuin kuvinkin. 

Pidin pitkään päiväkirjaa ja kirjoitin paljon kirjeitä (6-vuotiaasta lähtien), mutta aikuisiällä kaikki tämä jostain syystä jäi. Edelleen tykkään kirjoittaa, joten uskon blogin olevan minulle sopiva, nykyaikainen tapa pitää päiväkirjaa. Hienoa aloittaa se uudelleen!

Lähestyn keski-ikää, mutta mieleltäni olen usein edelleen kuin lapsi, vaikka lapseton olenkin. Sen huomaa vaikkapa hulluista/hieman lapsellisista ideoistani ja pienten yksityiskohtien havainnoinnista, joita usein ikuistankin kameralla. Elän usein hetkessä ja innostun nopeasti. Joskin melko usein uusi innostuksen kohde löytyy ennen edellisen loppuunsaattamista…Työtä tai harrastuksia äkkinäiset käänteeni eivät ole koskettaneet (niissä olen pitkäjänteinen), mutta kesken siivoamisen (tai jo ennen aloittamista) voin innostua askartelemaan synttärikorttia. Paljon mukavampaakin kuin siivoaminen. Sen teenkin sitten useimmiten pakon edessä ja hirveällä raivolla kainalot hiessä! Tällaiselle toiminnalle voisi löytyä joku virallinen diagnoosikin, mutta olkoon se minulle loppuikäni ajan vain synnynnäistä Stella-sekoilua ?

Samaan kategoriaan liittynevät myös rikas mielikuvitukseni ja herkkyyteni aistia asioita. Siksi näen mörköjä metsässä, mutta pystyn myös auttamaan ihmisiä antamalla vaikkapa erilaisia vaihtoehtoja asioiden ratkaisemiseksi tai eteenpäin viemiseksi.

Eräänlaisena luonnonlapsena rakastan luontoa, etenkin metsää – sen tuoksuja, värejä, ääniä ja äänettömyyttä. Vain omat, välillä sinkoilevat ajatukset seuranani. Voisin viettää (ja vietänkin) metsässä aikaa tuntitolkulla. Ellei sienikorin tai marjaämpärin kanssa, niin ainakin kamera kaulassani. Sen olen kantapään kautta todennut, että kaikki nuo kolme asiaa eivät kovin hyvin ole yhdistettävissä, vaikka toisinaan niin kovasti haluaisinkin olla ylitehokas ?

Vaikka voin tämän alkutekstin perusteella vaikuttaa melkoisesta häslääjältä, kuljen todellisuudessa ihan jalat maassa. Nämä em. piirteeni vaan auttavat minua monesti tylsimmän arjen yli ja ratkaisemaan kinkkisiäkin ongelmia – niin omia kuin muidenkin. On ihanaa saada olla täysin oma itsensä!

Toivottavasti Sinä nautit blogini lukemisesta yhtä paljon kuin minä sen kirjoittamisesta. Jos saan olosi paremmaksi, ajattelemaan jotain asiaa eri tavoin kuin ennen tai hymynkareen suupieleesi, olen onnistunut!

Päivitän uutta tekstiä blogiini n. viikon välein, joten tapaamisiin! Voit myös soittaa minulle www.ennustaja24.fi -palvelun kautta, vaihdetaan ajatuksia tai ratkotaan ongelmiasi. Pääset suoraan profiiliini tämän linkin kautta