Vinkkejä puhdistaa talon pahasta yhteisöistä

Se on todella hyvin epämiellyttävä kokemus saada loukkaantunut mitään pahaa kokonaisuus. On olemassa erilaisia yksiköitä kuin että väijyvä missä vain. Jotkut heistä asuvat omassa talossa ja pyrkiä pelotella teitä tekemällä eri rikoksistaan. Jos sinulla on tunne, että jotkut pahat henget asuvat teidän onnellinen nurkka ja yrittää luoda sotku siellä, voit seurata näitä vihjeitä päästä eroon kotisi aaveita tai henkiä tunnistamaton ilma.

Suolaa

Jotta hylkivät pahat henget Hampe rengas kotimaan rauhan ja harmonian, suolan. Aikojen saatossa, suola on valittu vahva tekijä karkottaa pahat henget jonka roiskumisen kourallinen poikki huonetta. Varsinkin, että kohde lisätä vähän suolaa klo oviaukkojen ja ikkunalaudat niin, että voit pitää Vahva barbwire välillä pahoja henkiä ja talon. Voit myös pitää potin suolaa pesuhuoneet tai tumma ja nuhjuinen paikoissa omassa talossa.

Savuava

Yksi tunnetut menetelmät karkottaa pahat yksiköt kotoa tai missä tahansa on savuava. Tämä vanha toiminto pyytää sinua ottamaan lämmönkestävä potin jossa on syttyä suitsukkeita puuhiiltä luomaan joitakin savua. On suositeltavaa olla käyttämättä Grillihiilet joka kuljettaa myrkyllisiä ja voivat polttaa sisätiloissa. Nyt että Holy Smoke, sinun täytyy kaataa yrttejä, joita käytetään savuava prosessia.

Rakentaa billow savua, sinun täytyy kaataa lusikallista yrttejä suitsukkeen potin torjumaan pahan yksiköt kotoa. Älä myöskään unohda avata ikkunat ja ovet ilmaa ulos savua. Uskotaan, että paha yksiköt hylkivät talosta Pyhällä savua.
Sillä Minor kysymyksiä, se on parempi käyttää salvia tai timjami yrtit savuava. Mutta, jos ajatellaan asiaa vakavana helvettiin käyttää valkosipulijauhetta, katajanmarjat, neilikka, ja kaneli torjumaan
maligning kokonaisuus fromyour rauhaan oleskelupaikka säilyttää harmonian oman kotitalouden.
Varmista Kun käynnissä prosessi, äänekkäästi puhua tahoille ja pyytää heitä jättämään niin thatwith pyhän savun, pahoja henkiä voi poistua talosta välittömästi.

Öljy

Yksiköt, pahat aikomukset voidaan karkotettu talon siunattu öljyä tai vettä. On monia kirkkoja, jotka myyvät vihkivettä Että voit pitää kotona käyttää näitä tarkoituksia varten. Muuten voit tehdä veden pyhän siunattu papiston tai voit finns tehdä sen itse laulamassa rukouksia karkottamaan pahoja henkiä ja ripottele vettä ympäri taloa.

Jos valinta öljyä torjumaan pahan yksiköt käyttävät valkosipulin kynttä tai kanelia alongwith pullo oliiviöljyä tai ruokaöljyä ja siunata sitä laulamalla rukoukset. Poistamaan paha poltergeists on välttämätöntä aktivoida Nämä tehokkaat aineet.
Voit myös käydä selvänäkijä tai psyykkinen maineikkain hakea apua Tällaiset aikana hätätilanteissa.