Jotain menee näemmä perillekin ?

Päivityksessäni Kompromissia ja kultaista keskitietä hakemassa kerroin ”ongelmastani” oman hiljaisuuden kaipuun ja mieheni puheripulin välillä. Samoissa merkeissä pääsääntöisesti on sen jälkeenkin menty, mutta eräs positiivinen pilkahduskin tässä välissä nähtiin! Siihen liittyi myös yksi toinenkin kiva huomio….

Lisäsin blogini linkin jossain vaiheessa mieheni koneelle suosikkeihin ja totesin, että jos haluat joskus lukaista, niin pääset sinne helposti tästä….silloin mieheni luki (varmaan osittain fiksuna eleenä ja muodon vuoksi) pari postausta ja ajattelin, että se oli siinä.

No, hänpä yllätti tässä yhtenä päivänä todeten, että olit sitten minusta kirjoittanut ? Miten niin, mistä puhut?! No luin vähän Stellan blogia, pitkästä aikaa. Hymyillen vastasin, että ai, tunnistit itsesi ? Aihetta jatkettiin vielä sen verran, että häntä tosissaan kiinnosti, ärsyttikö puheripuli minua ja puhuuko hän muka niin paljon…

Muisti tämänkin asian osalta toimi ehkä kaksi päivää, mutta tulin kyllä tosi iloiseksi siitä, että hän oli ihan oma-aloitteisesti blogiin tarttunut ja selvästi sisäistäen tekstiä lukenut! Taidanpa käyttää tätä keinoa joskus toistekin ?

Stella (256)