Keski-ikäisen kauhistuttavia havaintoja

Kuva ei ole omasta päästäni, mutta aivan vastaavalla tavalla olen tällä viikolla kuontaloani tutkinut ja kauhistunut. Alkuviikolla työmaan vessan peiliin vilkaistessani ja jo pois lähdössä ollessani, käännyinkin nopeasti takaisin. Mitä ihmettä olin nähnyt, kiiltelivätkö hiukseni tosiaan 😳 Ei kimaltelevasta hileestä, vaan harmaista hiuksista. Kyllä, se toden totta kiilteli.

Onhan minulla yksittäisiä harmaita hiuksia ollut jo monta vuotta, mutta nyt niiden määrä on ilmeisesti räjähdysmäisesti kasvanut. Apua, oli ensimmäinen reaktioni. Kyllä hieman kolahti, vaikka en tuosta nyt traumatisoidukaan.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Mummutauti taitaa olla käynnissä, vaikka olen vasta viittä vaille viiskymppinen 😳 Olen nimittäin useampana yönä ja aamuna herännyt aivan hiessä uiden. Nukun yöpaita päällä ja rinnus on niin märkä, että melkein tippoja saisi puserrettua 😆

Seurailen tilannetta ja muuta oloani, olisiko kysymys jostain muusta. Mutta kyllä minä mieluummin tässäkin iässä vaihdevuodet otan kuin sen tiedon, että olisin jollain tapaa sairas. Totisesti siis toivon, että kyseessä on tosiaan mummutautioire 😊

Stella (256)

2 Replies to “Keski-ikäisen kauhistuttavia havaintoja”

  1. Kiitos myötäelämisestä Milla ❤️

   Omassakin tuttavapiirissä on naisia, joiden hiukset näyttävät samalta, millaiseksi monet nuoret rahalla käyvät värjäämässä 😊 Harmaan sävyt olleet nuorilla muodissa jo jonkun aikaa.

   Ja täytyy oikeasti olla onnellinen, että etenkin näin naisena ON hiuksia, joita harmaannuttaa….

   Stella

Leave a Reply

Your email address will not be published.