Kuuhullu ei nuku….

Täysikuun aika lähestyy taas. Rakastan kuuta, sen ihanampaa, mitä isompi mollo taivaalla on. Etenkin näin loppukesästä ja alkusyksystä se todellakin on keltainen kuin juusto.

Mutta ikävä kyllä tunnen lähestyvän täysikuun myös tolkuttomana väsymyksenä, koska silloin en valitettavasti nuku. Olen nytkin jo kuin zombie ?

En kyttää kalenteria. En rehellisesti sanoen koskaan etukäteen tiedä tai ajattele, että nyt on täysikuun aika. Vasta silloin kun muutenkin usein herkät ja levottomat yöni ovat yhtä sängyssä pyörimistä ja unen hakemista alan katsella kalenteria, oliskiko kuun syytä…..usein totean sen samalla hetkellä katsomalla taivaalle…

Kaksi täysikuuta edeltävää yötä ovat minulle ne pahimmat. En tiedä miksi. Jos sinulla on siitä joku aavistus tai jopa tieto, kerrothan sen kommentoimalla tätä päivitystä! Useimmiten (mutta en suinkaan aina) nukun varsinaisen täysikuuyön vähintään kohtuullisesti. Ehkö olen silloin jo niin väsynyt, että se voittaa kuun voiman…

Reagointini kuun vaikutuksiin on voimistunut iän myötä. Mutta ilmeisimmin myös sen myötä, että ennustaja24.fi-linjojen työni myötä olen tarttunut taas uudelleen kortteihin, joilla ennustan, ja herkkyyteni on palannut. Ajallisesti näillä asioilla nimittäin on selkeä yhteys.

Mutta joka tapauksessa taas helpottaa, että tiedän, etten ole ainoa ja yksin tämän asian kanssa. Tiedän, miltä kohtalotovereistani tuntuu….

Ihanaa ja toivottavasti myös rentouttavaa viikonloppua täysikuun kanssa, siitä huolimatta ja sen ansiosta ?

Stella (256)