Mikä on intohimosi?

Kuten toissapäivänä mainitsin, loppuviikon teemana ovat Elämän tarkoitus -kirjan kuvat, tekstit ja niiden herättämät mietteet. Tänään siis jatketaan aiheella INTOHIMO ELÄMÄSSÄ.

Meillä jokaisella on haaveita, toiveita ja asioita, joiden haluaisimme toteutuvan. Osa niistä tapahtuu, jos tapahtuu, mutta moneen pystymme itse vaikuttamaan. Niiden kohdalla syy siihen, etteivät asiat ole edenneet, on usein ihan meissä itsessämme. Selitämme saamattomuuttamme jos-jos-jos-tyyliin tai sittenkun-teorialla….Syyllistyn itse tähän samaan jatkuvasti.

Usein meillä ei ole uskallusta siihen. Uskallusta lähteä mukavuusalueen ulkopuolelle. Ei se kivaa olekaan, mutta kun sen teet, voi mikä ilo, onni ja voima sinusta sen jälkeen huokuukaan! Etenkin, jos retki tuntemattomalle alueelle on ollut onnistunut. Väittäisin myös, että vähemmän epäonnistuneetkin matkat ulos mukavuusalueelta antavat uutta voimaa ja rohkeutta. Kannattaa kokeilla, sillä ellet sitä tee, jossittelet jälleen ja kieriskelet varmasti moninaisissa harmituksen tuntemuksissa,

”…Silti kaikista kamalista, vatsaa vääntävistä tunteista kaikkein kamalin on tunne siitä, että sinulla oli tilaisuus tehdä jotain, mitä todella rakastat, etkä tarttunut siihen…”

”Mikä on siis elämäsi intohimo? Mitä tulit tekemään maan päälle? Vastaus näihin kysymyksiin ratkaisee elämän suuren arvoituksen, ja se vasta suuri onkin.”

Mitä minä tulin tekemään maan päälle? Sanoisin, että auttaminen on se, miksi minä olen täällä…mutta palataan tähän aiheeseen joskus myöhemmin.

Mutta….Carpe diem – Tartu hetkeen! Kuuntele sydäntäsi, niin tiedät mikä on intohimosi! Kuuntele itseäsi, niin tiedät, milloin on se oikea hetki toimia!

Näihin mietteisiin…

Stella (256)