Pienten ostosten ilot

Olen aiemminkin kertonut siitä, että olen vähentänyt ”ostoshysteriaani” eli turhakkeiden ostamista. Ihan jo taloudellisistakin syistä, mutta myös siksi, että vihdoin olen tajunnut sen, että vähemmän on enemmän…

Konmarittajaksi minua tuskin koskaan saa, enkä taida ainakaan himosellaiseksi halutakaan, mutta jotain järkeä olen jo tavarapaljouteeni saanut. Vähintään kaksi pois yhden uuden tilalle, tästä pyrin pitämään kiinni, vaikka tätä nyt hankkimaani sorttia ei yhtään tästä huushollista poistunut, muuta tavaraa on kyllä lähtenyt.

En ole aikapäiviin ostanut mitään ei-pakollista itselleni, mutta nyt sen tein. Hurahdin Eurokankaan vitosen päiviin. Osittain se oli tarpeellista, yksi oviverho on ollut hankintalistalla jo jonkun aikaa. Kokonaistilaukseeni tuli sen lisäksi tosi vähän mitään muuta lisää, joten loppusumma oli erittäin kohtuullinen. Josko yhdet kappaverhot ja kaitaliinan tekisin siitä ”ylimääräisestä” verhokankaasta ?

Tilaukseni isoin turhake olivat kaksi koristetyynyn päällistä. Ne suorastaan huusivat haluavansa meille…ainakin kolmeen kertaan poistin ne ostoskorista. Menin jo tilaustietoihin asti, mutta kuitenkin palasin takasin katsomaan ja miettimään, josko sittenkin. Lopulta kaksi tilasin…

Tänään sain pakettini ja voi sitä lapsenmielisen riemua sitä hakiessani ja avatessani! Annan nuo päivityksen kuvan (2 kpl edessä olevaa) ylimääräiset ostokset itselleni anteeksi. Oli sentään onneksi kyseessä vaan kympin kuolema ja ainakin viisinkertainen ilo ? Sopi meille ja tykkään ? Eli kohtuullisen pienistä iloista saatiin iso ilo!

Ps. Iski paniikki – minulla ei ole voimassaolevaa passia, enkä tiennyt (muistanut) omistavani kuvallista henkilökorttia. Pakettia hakiessani sellainen pompsahti lompakosta eteeni: kuva ja nimmari eivät todellakaan ole tätä päivää, myöntövuosi on jostain 1990-luvun alusta, mutta kyllä, sillä minä pakettini lunastin ?

Tänään siis täällä kaikki hyvin!

Stella (256)