Seuraa sydäntäsi

Alamäkivaihe työmotivaation osalta lienee hetkeksi ohitettu – toivottavasti pidemmäksikin aikaa. Olen ollut taas innostuneempi ja iloisempi töissä. Ihana juttu, se helpottaa paljon – etenkin nyt jo pimeinä aamuina uuteen päivään heräämistäkin. Tähän varmasti auttoi se, että kuuntelin itseäni ja annoin luvan vain olla ja tehdä vain niitä asioita (aivan pakollisten lisäksi), joista sain iloa ja hyvää oloa.

Eilen osallistuin luentoon, josta mieleeni jäi etenkin myönteisen elämänkatsomuksen ja kiitollisuuden merkitys, samoin priorisointi ja valintojen tekemisen tärkeys. Valittajien elämä on aina vaikeaa, myönteisemmin ajattelevat osaavat olla kiitollisia monesta ja helpottavat sen avulla suhtautumistaan elämään, niihin takapakkeihinkin. Kyllähän me tämän tiesimme entuudestaan, mutta muistammeko aina sitä toteuttaa….

Itsensä kuuntelemisesta ja valintojen tekemisestä omaa sydäntä kuunnellen kertoo myös Follow your heart -kappale. Se on lempibändini Scorpionsin tuoreimpia balladeja. Pidät kyseisestä yhtyeestä tai et, kuuntele tuo kappale edes kerran – tai lähinnä, lue sanat ja mieti niiden merkitystä itsellesi.

Ihanaa viikonloppua!

Sydäntä seuraten Stella (256)

Kuva: YouTube

Kuva: YouTube