Valinta ja päätös on sinun

Johan olikin intuitio! Melkoisen haastavat kortit tuli sen avulla valittua. Oletin viimeistään Hyvän mielen kortin avaavan mahdollisesti mutkikasta tulkintaa, mutta mitä vielä, eivät hirmuisesti helpottanut ? Yleisesti ottaen tämä tarkoittaa sitä, että Sinä ja Sinun valintasi / päätöksesi ovat näissä elämääsi liittyvissä asioissa erittäin merkittävässä roolissa. Näin se useinkin on, mutta nyt tämä asia nousi todella korostetusti esiin.

Tässä kortit käännettynä

1) Hyvän mielen korttina Odottaminen – Toimin, kun on oikea hetki

Elämässäsi olevalla miehellä tai sellaisen kanssa (tai ehkä itselläsi, jos olet mies) on nyt menossa melkoisen hankala / vaikea aika tai vaikea asia edessään. Ratkaisu tulee ajallaan, kunhan kuuntelet/te itseäsi ja maltat/te odottaa…

2) Palveleminen – Olen osa jotain itseäni suurempaa

Oikeastaan vain Sinä voit tietää, mistä ja kenestä on kyse. Pinnalla kuitenkin miespuolisen henkilön taloudelliset mietinnät – jos olet mies, ehkä sinä ite, oma lapsesi, ystäväsi tai joku muu ihminen elämässäsi. Joka tapauksessa neuvojasi / tukeasi / apuasi kaivataan. Tulet löytämään hyvän edestäsi kiitoksena myöhemmin.

3) Tavoitteellisuus – Teen töitä suunnitelmallisesti ja saavutan tavoitteeni

Vaikeana aikana, joko läheisen tukijana tai itse kriisin silmässä olevana, muista kaikesta huolimatta pitää elämässäsi kiintopisteitä / asioita, joihin keskityt tiiviisti. Saat niistä ehkä tiedostamatontakin energiaa ja samalla saat ajatuksiasi hetkeksi vaikeista asioista pois.

Toivottavasti löysit valitsemistasi korteista sen punaisen langan. Jos haluat, yritetään tarkentaa ja valaista valitsemiesi korttien merkitystä yhdessä. Siinä tapauksessa soita minulle ennustaja24.fi-palvelun kautta!

Ja muista, vaikka tilanne tuntuisi kuinka pahalta tai monimutkaiselta tahansa, asioilla on tapana järjestyä kun sen aika on. Sateenkaaren päässä on ratkaisu ?

Stella (256)