Yhdessä kohti unelmia!

Niin, mikäkö sekoittaa Suomen ja suomalaiset? Urheilu ja etenkin jääkiekko. Koko maa menee aivan sekaisin, jos menestystä tulee riittävästi. Näin kävi tänä vuonna. Voitto tuli ja Suomi sekosi 😊

Tuskin tässä maassa on tällä hetkellä kovin montaa ihmistä, jotka eivät tietäisi Suomen voittaneen jääkiekon MM-kultaa. Itsekin melkoisena penkkiurheilijana huusin ääneni käheäksi ja elin pelissä mukana niin, että nukkumatti kiersi minut seuraavana yönä! Taisin siis käydä melkoisilla kierroksilla pelin aikana ja ylikierrokset riittivät pitkälle aamuyöhön….

Varsinaiset pelit on tällä erää pelattu, nyt meneillään on enää jälkipelejä ja asteittain laantuvaa juhlahumua. Upeita suorituksia, kasvutarinoita ja täydellä sydämen palolla tehtyä tiimityötä yhteisen hyvän eteen kelpaa kyllä muistellakin!

Yksi suurista on valmentaja Jukka Jalonen. Melkoisen uskomaton mies, suuri valmentaja ja sen mahtavan tiimihengen luoja – ollut sitä jo pitkään. Jalosen opeissa on otettavaa meille jokaiselle. Oli sitten esimies, työntekijä tai ihan ”minä vaan”. Kannattaa lukea mm. Jalosen haastattelu Tunnusta mokasi Talouselämästä (tässä on linkki), kuten myös alla oleva Elä täysillä -sivuston ajatelma, vai miksi sitä sanoisikaan. Ajatuksella.

Yhdessä kohti unelmia!

Stella (256)

Leave a Reply

Your email address will not be published.