Kokeilisitko sinäkin värien ja värittämisen voimaa?

Kun aikuisten värityskirjabuumi alkoi ajattelin, että just joo, tämä ei ole kyllä mun juttuni yhtään. En lämmennyt ajatukselle, vaikka lapsena olin kova tyttö piirtämään, värittämään ja askartelemaan. Askartelusta pidän kovasti edelleen, mutta minä värityskirjaostoksilla, en todellakaan!

Näin todella ajattelin, enkä tähän päivään mennessä ole kyseistä kirjaa käynyt ostamassa. Ei tarvinnut. Universumi hoiti asian muulla tavoin. Sain kirjan ja huippuhienot värityskynät lahjaksi!

Niinpä, tarvetta ilmeisesti oli kuitenkin, koska sellaiset elämääni ilmestyivät ? Enkä väitä yhtään vastaan, etteikö aikuisille suunnatuissa värityskirjoissa olisi ajatusta. On varmasti, ja aion minäkin omani ”sutata”, nyt kun sellainen on olemassa.

Kaikki käsillä tekeminen on aivoille hyväksi. Isket kätesi taikinaan, saveen, marjapuskaan tai kutimiin, kaikki se tekeminen rauhoittaa päässä olevia ajatuksia ja poistaa tehokkaasti stressiä. Niin tämä värittäminenkin, kokeilin jo ?

Oletko sinä kokeillut värityskirjoja aikuisiällä ja jos olet, mitä pidit? Ja mikä on sinulle se rentouttavan käsillä tekemisen muoto? Kerro se kommenteissa!

Stella (256)