Tervettä väsymystä

Tällä(kin) viikolla ole tuntenut itseni väsyneeksi, mutta nyt olen siitä iloinen, sillä kyseessä on ollut ns. terve väsymys, eli tekemisestä aiheutunut olotila.

Olen ollut tällä viikolla aktiivisempi kuin moneen viikkoon, on ainakin tuntunut siltä. Mahdatko arvata, mistä olen energiani ja terveen väsymyksen i ammentanut? Sienimetsästä tietenkin 😊

Olen nauttinut niin suunnattomasti, että keskellä viikkoakin jaksoin lähteä monen tunnin sienireissuun vielä työpäivän jälkeen. Olin kyllä puhki ja poikki, mutta nukuinkin seuraavan yön kuin pikkupossu!

Eikä metsäreissujen tuoma vire ole jäänyt vain sieniin, olen saanut tällä viikolla aikaan myös kotona. Ja vieläpä niin päin, että ensin huvi eli sienestys ja sitten vasta pakkopullatehtäviä. Olen siis ylen tyytyväinen tähän viikkoon!

Toivottavasti hyvää virettä on liikkeellä myös siellä! Ellei, niin mieti, miten aktivoisit itseäsi. Mikä on juuri sinun tapasi nousta ylös (ja mieluummin myös  ulos). Mikä on sitä tekemistä, josta saisit niin hyvän olon ja mielen, että se antaisi energiaa myös niihin vähemmän mukaviin, ns. pakollisiin puuhiin.

Itselläni pihatyöt ovat vielä pahasti kesken, mutta en stressaa siitä nyt, aika on. Toivon vaan, että tämä fiilis jatkuu pitkään….

Ihanaa ensi viikkoa!

Stella (256)

Leave a Reply

Your email address will not be published.