Kortteja kevääseen

Taisin lupailla näitä kortteja jo viime viikon puolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin 😊 Valitse niistä itsellesi kutsuvin – tai vaikka useampi, miltä tuntuukaan!

Pääsiäispyhät – ja kaikki loputkin vapaapäivät – menivät kuin yhdessä hujauksessa, kuten aina. Tekemistä olisi riittänyt, kun sää salli myös ulkohommat. Muistin kyllä varsin hyvin myös lepäämiseen ja laiskottelun merkityksen 😊 Kotinurkkia kulutettiin, missään ei käyty, mutta vauhdilla aika kului silti!

Arki alkaa taas huomenna. Kieltämättä hieman vetelä olo sitä ajatellessa, mutta eiköhän se siitä taas suttaannu 👍 Aamulla ainakin helpompi päästä ylös, kun valoa riittää, ehkä jopa aurinkoa, linnunlaulua ainakin!

Joko valitsit korttisi? Käännän ne nyt!

Vahvuuksien tunnistamisen, lepäämisen merkityksen ja oman voiman tunnistamisen kortit nousivat tällä kertaa.

  • Vahvuuksien tunnistaminen -kortti muistuttaa, että sinulla on ainutlaatuisia kykyjä – kuuntele itseäsi, tunnista ne ja hyödynnä parhaasi mukaan!
  • Lepäämisen kortti painottaa sitä, että ihminen tarvitsee taukoja kirkastamaan ajatuksensa. Jatkuvassa juoksussa se ei onnistu.
  • Oman voiman tunnistaminen -kortti korostaa itseluottamusta ja sinnikkyyttä: Minulla on voimaa saavuttaa asiat, joita tarvitsen.

Minkä tai mitkä sinä valitsit? Osuiko? Minä otin kaikki kolme ja osui 😊

Ihanaa viikon jatkoa!

Stella (256)