Vapun viettoa ulkotiloissa?

Vappuun on vielä pari päivää, mutta ihmeekseni jo mietin, mitä sillon tehtäisiin….tai en oikeastaan sitäkään, sillä kotona ollaan keskenämme eli melko tavanomaista oleilua. Jotain pikkukivaa olisi kuitenkin mukava toteuttaa. Ulkona olen varmasti, jos sää yhtäänkään sallii, joten mietinnät ja suunnitelmat sijoittuvat ulkotiloihin.

Luulen, että olen keksinyt Vapun TOP3-listan ?

Tämä viime päivinä hellinyt lämpö ja auringonpaiste on saanut luonnon puhkeamaan kukkaan. Sitten se vasta räjähtääkin, jos taivaalta tulisi vähän vettä. Mutta ilman sitäkin nurmikko vihertää jo ja nyt ovat koivutkin saaneet väriä! Kevätesikot ja muutamat muutkin kevätkukat ovat aloittaneet kukintansa. Mutta kaipaan LISÄÄ VÄRIÄ ELI LISÄÄ KUKKIA!

Grillikausi meillä on edelleen avaamatta! En kyllä tiedä miksi, niin hyviä kelejäkin on jo ollut. No, mikä sen parempi ajankohta avajaisille tässä kohtaa kuin Vappu! Jospa yrittäisi Vapun kunniaksi hieman satsata ja tehdä astetta parempia grilliherkkuja…Nam, tuli vesi jo kielelle!

Vappuna kuulemma pitäisi olla jotain kuohuvaa. En ole oikein kuohareiden ystävä, mutta Oodi Vapaudelle voisi olla nyt oiva valinta! Sitä sain suullisen maistaakseni tässä jokin aika sitten. Jo pullokin on muuten melko houkutteleva!

Eli Vapun TOP3-listani:

  • Jos saisi hankittua vähän kesäkukkia lisäväriä tuomaan
  • Grillikauden avajaiset omassa pihassa ja niissä jotain muuta(kin) kuin makkaraa
  • Edes pieni pullo kuohuvaa Vappua juhlistamaan

Katsotaan Vapun jälkeen, miten kävi ? Miten on sinun suunnitelmiesi laita?

Stella (256)