Mihin sinun tulisi korttien mukaan keskittyäOlet voinut asettaa itsellesi erilaisia tavoitteita tälle vuodelle tai muuten elämässä eteenpäin. Ovatko kortit samaa mieltä siitä, että juuri ne asiat ovat niitä, joihin sinun eniten tulisi panostaa?

Käänsin viisi Hyvän mielen korttia sillä ajatuksella, että tämä tai nämä ovat niitä asioita, joihin sinun tulisi keskittyä. Valitse siis yksi tai useampi näistä korteista. Älä kurki alaspäin, käännän ne tässä samassa päivityksessä.

Itselleni totesin, että minua koskevat nämä kaikki viisi. Katsotaan, miten käy…

  1. TOSIASIOIDEN HYVÄKSYMINEN – Näen asiat sellaisina kuin ne ovat
  2. HALLINNASTA LUOPUMINEN – Sallin asioiden tapahtua yllättäviltäkin tavoilla
  3. LUONNOSTA NAUTTIMINEN – Ammennan voimaa luonnosta
  4. TAVOITTEELLISUUS – Teen töitä suunnitelmallisesti ja saavutan tavoitteeni
  5. MYÖTÄTUNTO – Osaan eläytyä toisten asemaan ja auttaa

Nyt en yritäkään tulkita tai avata sitä, mitä valitsemasi kortit voisivat sinun kohdallasi tarkoittaa. Jätän sen sinun itsesi ratkaistavaksi! Omalla kohdallani minulla on aavistus ensimmäisten kohtien syvemmästä merkityksestä, muut kortit lähinnä vahvistavat jo olemassaolevaa toimintaa ja suhtautumista tiettyihin asioihin.

Palaan varmasti näihin kortteihin vielä monta kertaa jo tässä kevään aikana tarkistamaan, mitä niissä sanottiinkaan. Vielähän en voi varmaksi tietää, kuinka oikea oma tulkintanikaan lopulta on, aavistinko oikein.

Toivottavasti sait itsellesi vahvistusta valitsemistasi korteista! Ihanaa talviviikonloppua!

Stella (256)