Uskotko sinä horoskooppeihin?

Uskotko sinä horoskooppeihin? Minä uskon, mutta en kuitenkaan seuraa niitä säännöllisesti. Horoskooppeja lukiessa otan suodattimen käyttöön, mutta yritän lukea aina myös ns. rivien välitkin. Kyllä niissä se totuuden siemen on, niin hyvässä kuin pahassakin.

Näin kaikkien ennustusten kanssa tulisi tehdä. Aina kun ennustus tulkitaan sanallisessa tai kirjoitetussa muodossa – eli aina kun sen on tehnyt tai tekee joku muu kuin sinä itse – tulee muistaa, että tulkinnassa voi vähintäänkin olla vivahde-eroja siihen, miten asia tulee toteutumaan.

Aikamääreiden kanssa on sama juttu. Toisinaan lähiaikoina voi olla parin päivän sisällä, joskus asian toteutumiseen menee kuukasikin. Siksi lyhyen ajan ennustuksia lukiessa tulisi pitää asia mielessä pidempäänkin kuin esimerkiksi kyseisen viikon, jota horoskooppi oli koskenut. Asiat voivat olla vielä edessäpäin!

Palatakseni alkuperäiseen kysymykseen eli kyllä, uskon horoskooppeihin. Etenkin luonnehoroskoopit osuvat usein erittäin hyvin. Minä olen horoskoopiltani Oinas. Allekirjoitan sieltä kyllä monen monta asiaa! Olen paikkapaikoin lyhytpinnainen ja ehkä äkkipikainenkin, vihaan vääryyttä, olen empaattinen ja auttavainen. Usein mainottu johtajuus näkyy siinä, että otan helposti vetovastuun, ellei kukaan muu sitä tee.

Miten sinun kohdallasi? Allekirjoitatko sen, mitä sinusta on syntymäaikasi mukaan kirjoitettu?

Stella (256)