Millainen kehuja olet?

Ylen artikkeli ”Kehut kolme päivää kaikkea mikä liikkuu ja elämäsi muuttuu” on lukemisen arvoinen. Sen luettuasi pystyt ainakin toteamaan, onko käytöksessäsi muuttamisen paikka, vai oletko kehuja ja hyvän mielen tuoja jo nyt.

Jos kehuminen ei ole luontaista, eikä uskallusta ole, voi toimittajan taktiikka kolmen päivän ”kuurista” olla ihan paikallaan. Sisäänrakennettuna toimintona kehut aina kun siihen on aihetta.

Eikä pelkästään kehuminen ole haastavaa. Sitä on myös kehujen vastaanottamisen taito. Kuten juttuun haastateltujen kommenteistakin näkyy, on kehujen saamistakin usein opeteltava. Itsellänikin on puutteita vaikka muille jakaa, mutta kehumisessa olen mielestäni melko hyvä. Ja niiden vastaanottamisessa olen vuosien varrella kehittynyt aika tavalla. Mutta kummassakaan en ole vielä – tuskin koskaan – maalissa, aina on petrattavaa!

Eikö niin, otetaan kaikki ainakin ensi viikolle teemaksi ”Kehu & kiitä”! Hienointa siinä on, että hyvän mielen saa sekä kehujen antaja, että niiden saaja ❤️ Artikkelin pääset lukemaan tästä

Kehujen täyttämää viikkoa toivotellen Stella (256)