Oudon onnellinen olotila

Eilen illalla oli oikein oudon onnellinen olotila. Oudon onnellinen varmaan siksi, ettei mitään sen kummempaa hyvää tai iloista ollut tapahtunut. Päivän mittaan pienet onnistumiset kasaantuivat ja illalla se oli jo kivan kokoinen kasa onnellisuutta 😊 Ne kuuluisat elämän pienet ilot.

Mitä päivän mittaan sitten tapahtui? Aamulla heräsin minulle kohtuullisen aikaisin lauantai-aamuksi. Olin silti levänneen oloinen ja ihmeen hyväntuulinenkin, kiitos suht aikaisen nukkumaanmenon eli pitkien yöunien. Osaan olla melkoinen aamumörkö, jos herään kesken unieni tai jos unet ovat jääneet liian lyhyiksi. Tällä viikolla ehti kertyä univelkaakin, onneksi sitäkin kuormaa sai purettua.

Imurin johdolle huutamista lukuunottamatta sain siivottua kunnolla (liian) pitkästä aikaa ja omasta päästä kehitetty pataruoka oli suorastaan taivaallista! Isännän kanssakin päivä meni sopuisasti ilman kränää.

Päivän kruunasi sauna, ihanan rentouttava sauna. Toisinaan saunan jälkeen käteni kutisevat, nyt ne suorastaan kirvelivät. Ehdin jo miettiä, onko lottovoitto vielä tulossa tähän päivään. Ei tullut, ei sentään makeaa mahan täydeltä 😊 Tai oli siellä 4 oikein – kymmeneen osaan eli kokonaiset yksi euro kilahti omaan pussiin.

Näistä pienistä ilon tunteita nostattaneista asioista eilinen päivä oli tehty. Ehkä mietit, mitä kummaa tuossa nyt oli. Sepä se, ei oikeastaan mitään. Mutta siinä se juju piileekin. Ne elämän pienet ilot, ne pitäisi osata noteerata ja niistä nauttia.

Ensi viikolla ollaan muuten jo helmikuun puolivälissä! Kevättä kohti 👍

Stella (256)

Ps. Nyt meilläpäin puhutaan lumisateen sijaan vesisateista. Sitä nimittäin tulee taivaalta nyt yötä päivää! Tietääkö jo kevättä, talitinttikin lauloi tänään ❤️