Toisen loma on toiselle lomaa

Meillä on tilanne, että isäntä on päivät kotona – tai siis likimain 24/7 – ja minä olen päivät töissä. Homman nimi on se, että hän yrittää pitää huushollin jonkinlaisessa kunnossa, sisähommista kun puhun, niin tiskaa ja imuroi siis. Hyvin pieni on siis tämän ”kotiorjan” lista ?

Sisimmässäni tietysti vähän toivon, että edes ne tehtäisiin tai joskus jopa jotain muutakin. Joskus tehdään, joskus ei. Hieman huvittuneena (ja kieltämättä päivästä riippuen joskus ärtyneenäkin) olen todennut, että minun ollessani päivätyöstäni lomalla alkaa kotona isännän totaalinen loma! Ei liiku tiskiharja, eikä heilu imurin letku, ellen minä niitä käytä!

Ja näin tapahtui myös tällä parin päivän minilomallani. Tällä kertaa se vain huvitti, on ollut onnistuneet vapaat, joten en jaksanut ärtyä tästä lainkaan, vaikka lisäkädet olisivat kyllä olleet tarpeen moneen kertaan. Olen tässä samalla yrittänyt väkertää vähän joulua, niin kotiin kuin lahjaksikin, tekemistä on siis riittänyt.

Ehkä teistä joku samaistuu tilanteeseeni, mutta varmasti muutama ajattelee, että ei hitsi, mitä touhua! Niinpä. No, itsepähän olen valinnut ? Kyllähän tuo toisinaan yllättää minut kivastikin ja tiedättekö mitä, minulla on likimain jokainen aamu kahvi keitettynä kun herään ja työaamuina eväät valmiina ❤️ Että kyllä se isäntäkin osaa, kun haluaa…

Stella (256)