Vastoinkäymisten viikko

Nyt on avautumisen vuoro. Huh, huh, millainen vastoinkäymisten viikko viimeiset seitsemän päivää ovat olleetkaan! Suoraan sanoen tällä hetkellä on joulumieli kaukana. Olen kuin kuvan pikkutyttö lumimyrskyssä etsimässä tietä turvaan ja valoon…

Ensimmäisenä hermojani repi puhelin, joka temppuili oikein kunnolla. Niin paljon, että jouduin keskeyttämään siltä illalta työni ennustajapalvelussa. Luulin, että se oli väliaikaista, koska seuraava päivä meni taas hyvin. Mutta ei. Se puhelin osaa näemmä yllättää, lakkaa toimimasta juuri kun niin ei pitäisi tapahtua. Eli väistämätön uuden osto edessä….mutta….

….Alkuviikolla kadotin rahaa. Minun budjettiini sievoisen summan ja sillä hetkellä käytössä olleet kaikki rahat menivät siinä. Katosivat kuin tuhka tuuleen, kirjaimellisesti. Niitä on etsitty useamman ihmisen voimin, niin työmaalta kuin kaupastakin, tuloksetta.

Eli kun puhelimen osto on pakollisena edessä rahoista, jota on käytössä vähemmän kuin piti (jota tuntuu taas olevan muutenkin liian vähän), taidan päästä jouluvalmistelujeni kanssa todella vähällä. Eipä tarvitse mitään valmistella, kun ei ole millä valmistella 😊 Yksinkertaista, mutta totta.

On tähän viikkoon monta muutakin ei-niin-kivaa juttua ollut kaupanpäälle, mutta nämä ovat olleet ne stressaavimmat. Joten jos sinusta siellä tuntuu, että vastoinkäymisiä on riittänyt, muista, et ole yksin! En tiedä, mitä universumi yrittää meille kertoa. Jos joku teistä tietää, kerro se meille!

Kiitos ja anteeksi. 

Stella (256)

Ps. Tapahtui tänään yksi hyväkin asia: Löysin kaupan edestä lompakon, toivottavasti huomaa kysyä sitä kassalta. Jonkun rahat sentään nyt tallessa 😊