Voihan ihmisen mieli!

Todellakin, voihan ihmisen mieli! Miten mieliala voikaan välillä vaihdella täysin lennossa ja ihan ilman mitään näkyvää syytä….ei ymmärrä….no, taas tänään niin kävi, kylläkin päinvastoin, mitä Oudon onnellinen olotila -päivityksessäni.

Tänään oli aika löysä päivä. Siis minä olin löysä, saamaton. Oli lomapäivä, ilman mitään erityistä ohjelmaa ja sen kyllä huomasi! Haahuilin aamutakki päällä yli puolenpäivän, vaikka kohtalaisen ajoissa heräsinkin. Eikä siinä mitään, melko normaalia minulle laiskoina vapaina. Sain jotain tehtyäkin siinä haahuillessani, mutta hyvin pieniä juttuja vaan.

Päivä meni löysästi, kuten jo mainitsin – ilman mitään erityistä hyvää tai pahaa, ihan ”sitä normaalia” koko päivä. Iltapäivällä testasin taas ompelukonetta, enkä edes hermostunut viime kertaa useammista sykeröistä.

Mutta jotain päivän aikana tapahtui, sillä alkuillasta olin todella ärtyneessä mielentilassa. Tajusin sen itse, mutta syystä ei ollut tietoakaan! Se ärsytti vielä vähän lisää 😆 Oliko syynä saamattomuuteni päivän aikana vai se, ettei ollut mitään ns. järkevää tekemistä vai mikä oli syynä?! Se jäi mysteeriksi.

Onneksi, ONNEKSI olin päättänyt, että tänään on saunapäivä. Mennessä sekin tuntui hieman pakkotahtiselta teolta, mutta kappas vaan….uskomatonta, mutta totta, fiilis muuttui. En meditoinut, en taikonut, kunhan vaan olin lauteilla ja nautin. Mutta se näemmä riitti ja tepsi! Olin likimain kuin toinen ihminen sieltä pois tullessani.

Hyvä niin, sillä iltaa on paljon mukavampi jatkaa paremmalla mielellä ja etenkin mennä nukkumaan niin, ettei ole ns. sarvi otsassa.

Kummallinen on totta tosiaan ihmisen mieli ja pienestä on välillä se fiiliksen muuttuminen kiinni ❤️

Stella (256)