Voihan ihmisen mieli!

Todellakin, voihan ihmisen mieli! Miten mieliala voikaan välillä vaihdella täysin lennossa ja ihan ilman mitään näkyvää syytä….ei ymmärrä….no, taas tänään niin kävi, kylläkin päinvastoin, mitä Oudon onnellinen olotila -päivityksessäni.

Tänään oli aika löysä päivä. Siis minä olin löysä, saamaton. Oli lomapäivä, ilman mitään erityistä ohjelmaa ja sen kyllä huomasi! Haahuilin aamutakki päällä yli puolenpäivän, vaikka kohtalaisen ajoissa heräsinkin. Eikä siinä mitään, melko normaalia minulle laiskoina vapaina. Sain jotain tehtyäkin siinä haahuillessani, mutta hyvin pieniä juttuja vaan.

Päivä meni löysästi, kuten jo mainitsin – ilman mitään erityistä hyvää tai pahaa, ihan ”sitä normaalia” koko päivä. Iltapäivällä testasin taas ompelukonetta, enkä edes hermostunut viime kertaa useammista sykeröistä.

Mutta jotain päivän aikana tapahtui, sillä alkuillasta olin todella ärtyneessä mielentilassa. Tajusin sen itse, mutta syystä ei ollut tietoakaan! Se ärsytti vielä vähän lisää 😆 Oliko syynä saamattomuuteni päivän aikana vai se, ettei ollut mitään ns. järkevää tekemistä vai mikä oli syynä?! Se jäi mysteeriksi.

Onneksi, ONNEKSI olin päättänyt, että tänään on saunapäivä. Mennessä sekin tuntui hieman pakkotahtiselta teolta, mutta kappas vaan….uskomatonta, mutta totta, fiilis muuttui. En meditoinut, en taikonut, kunhan vaan olin lauteilla ja nautin. Mutta se näemmä riitti ja tepsi! Olin likimain kuin toinen ihminen sieltä pois tullessani.

Hyvä niin, sillä iltaa on paljon mukavampi jatkaa paremmalla mielellä ja etenkin mennä nukkumaan niin, ettei ole ns. sarvi otsassa.

Kummallinen on totta tosiaan ihmisen mieli ja pienestä on välillä se fiiliksen muuttuminen kiinni ❤️

Stella (256)

4 Replies to “Voihan ihmisen mieli!”

 1. Hei Stella!
  Tänään kuuntelin radiosta että http://www.ennusta24.fi rikkoo jotain Suomen lakeja ja siitä tulossa joku oikeustaistelu. Joku entinen työntekijä kertoili jotain sopimuksista joita ennustaja24 rikkonut mutta isosta summasta oli joka tapauksessa kyse, sitte joku toinen entinen ennustaja kertoi että irtisanottu palkkajuttujen takia vuosia sitten. Yksi asiakas siellä oli myös kertomassa ettei 10 minuutin ilmainen puheaika ole ilmainen ja asiakaspalvelu ei ole viikkoihin enää vastannut. Mitä sinä Stella olet näistä mieltä? Itse kun olen soittanut niin olen saanut hyvää palvelua ennustajilta mutta eihän se ole työntekijän syy jos firma ei toimi oikein. Jätän jatkossa nyt tuonne ennustaja24 soittamatta. kyllä työntekijää käy sääliksi kun ei firma toimi oikein.Olen pettynyt ja surullinen. Hyviä kevät hetkiä sinulle toivon !

  1. Hei Maikki, jopas oli uutisia, joista en ollut kuullutkaan! Millä kanavalla tällainen haastattelu oli? Täytyy tunnustaa, että itse olen nyt ollut täysin ”tuolla puolen”, koska vastaavat ongelmat eivät ole kantautuneet korviini, enkä itse ole sellaisia kokenut. Puolentoista vuoden kokemuksellani olen tyytyväinen, eikä minulla ole ollut mitään ongelmia palkkojen ym. suhteen.

   Asiakaspalvelun mahdollisesta toimimattomuudesta olen kaikkien sinne yrittäneiden puolesta pahoillani, jos näin todellakin on, ja välitän reklamaation siitä eteenpäin.

   Vaikea kommentoida noita ilmaisminuuttejakin, koska olen siellä linjan toisessa päässä vastaanottamassa puheluita, mutta on mahdollista, ettei asiakas ole toiminut soitto-ohjeiden mukaan tai on voinut soittaa mahdollisesti eri numeroon, kuin mitä ilmaisminuutteihin on annettu.

   Oli kuitenkin kiva kuulla, että sinä olet ollut tyytyväinen saamaasi palveluun ja todella harmi, jos pysyt päätöksessäsi olla soittamatta enää.

   Hyvää alkavaa kevättä sinullekin ❤️

   Stella

 2. Hei Stella!
  Ohjelma tuli yleltä radio suomelta.
  Älä toki harmittele yhtään, saan nyt suoraan palvelua ja ei maksa mitään. Hoitaa asiakaat ilmaiseksi joilta jäi istunnot kesken. en jäänyt pulaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.